OVER ONS

Deba-installatietechniek is vooral Dennis en Anneke Bark. We zijn mensen uit de praktijk en in de bloei van ons leven, we hebben met een leuk gezin met twee kinderen en een hond, Dennis houdt van techniek, Anneke doet de financiële verantwoording. Samen zijn we ca. 20 jaar geleden gestart met een loodgietersbedrijf in Monnickendam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een technisch hoogwaardig installatiebedrijf.

Strategie
Dennis heeft een eenvoudig motto: “eerst kijken en nadenken alvorens te doen”.
Zo heeft hij zijn bedrijf vormgegeven, waarbij het advies mogelijk nog meer gewicht heeft dan de technische oplossing. We staan voor wat we doen. We beginnen niet eens als we er niet achter staan.

Deskundigheid
Dennis en zijn mannen genieten van het bieden van technische bespaaroplossingen. De laatste tijd is het verzoek vaak “van ’t gas af” of “nul op de teller”. We houden de oren en ogen open, we volgen de techniek via leveranciersopleidingen en gebruiken alle innovatieve toepassingen van verwarmings- en ventilatiesystemen, die zich bewezen hebben.
We garanderen niet enkel de kwaliteit, we zijn erkend Uneto-Vni (Techniek Nederland).

Ervaring
In 2020 is een mijlpaal bereikt toen we de honderdste warmtepompinstallatie hebben geïnstalleerd. Opgemerkt dient te worden dat geen hetzelfde was, mede omdat de situatie overal net even anders is. Deba-installatietechniek is onderdeel van Deba Holding BV

Visie
We willen Noord-Holland energiezuiniger en schoner maken door eerst een verantwoorde onafhankelijke advisering en daarna het inzetten van innovatieve technische oplossing. Techniek is onze passie. Meer comfort en geld besparen is uw resultaat.

Strategie
Deba-installatietechniek wil een kwaliteitsorganisatie zijn door
– A-merken,
– Klantgerichte dienstverlening,
– Up-to-date in ons vakgebied
– Vakmensen

ONZE INSTALLATIES