Deba Installatietechniek voert alle voorkomende werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden uit aan kleine en grote water, gas en CV installaties. Door jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij zowel uit de voeten met oude als nieuwe installaties.

Water

Waterinstallaties zijn er in veel verschillende uitvoeringen, van een normale installatie in een woning tot aan een grote en veelal complexe installatie bij specialistische bedrijven of grote gebouwen. Mede door onze jarenlange lange ervaring en de juiste kennis zijn wij in staat om goede adviezen te geven op dit gebied. Daarnaast bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw water installatie. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, de aanleg van een nieuwe installatie of de complete renovatie.

Water besparen en energiekosten beperken.

Wie water wil besparen en minder energiekosten wil betalen, moet behalve aan verwarming ook aan kranen met minder waterverbruik denken. Vooral een lager warmwaterverbruik in een gebouw bespaart veel geld. Dat lukt intelligent en gemakkelijk met contactloze kranen en kranen met beperkt contact van SCHELL. Een omschakeling loont de moeite: met contactloze wastafelkranen van SCHELL kunt u tot 70% water besparen – met toch een optimaal gebruikscomfort.

voorbeeld 1: eengezinswoning 2 volwassenen en 2 kinderen

  • Besparing op water: 29.400 liter/jaar
  • Besparing op water- en afvalwaterkosten: 137 EUR/jaar
  • Besparing op warm water (PWH): 16.800 liter/jaar
  • Bespaarde kosten voor warmwaterverwarming 198 EUR/jaar

Ga naar schell voor u eigen bespaar berekening.